lauantai 3. joulukuuta 2016

Kuka, mitä ja miksi?

Hei kaikki lukijat!

Blogia kirjoittelee kohta kolmen (2006 / 2014/2017) lapsen äiti vuosimallia 1985, joka hurahti lastenvaunuhulluuteen 2015 vuoden alussa, eikä loppua näy.

Olen parin vuoden sisällä omistanut useat kymmenet vaunut ja rattaat. Intohimoni on testailla, vaihdella ja tuunata kaikenlaisia vaunuja. Älä kysy miksi.  Se on hulluutta, ja aivan mahtava harrastus. Seuraavat testattavat vaunut rahoitan tavallisesti myymällä tai vaihtamalla edelliset pois, joten kallis tämä harrastus ei ole. Netin kauppapaikoilla ja kirpputoreilla voi tehdä hyviä löytöjä, kun viitsii bongailla.

Ajatus uudesta blogista kehittyi uuden raskauden myötä. Äitiyslomalle jääminen ja uuden vauvan saapuminen pian maailmaan mahdollistaa harrastukseni aktiivisen jatkumisen.

Luvassa siis kaikkea lastenvaunuihin ja niiden lisävarusteisiin liittyvää asiaa, arvostelupostauksia tarkoilla tiedoilla, kuvilla ja mitoilla, uutisia, vinkkejä, videopostauksia, fiilistelyjä ynnä muuta kivaa!

Toiveenani on tehdä myös  mahdollisimman paljon yhteistyötä eri vaunuvalmistajien ja lastentarvikeliikkeiden kanssa.

Tervetuloa lukijaksi! 😊


(Ps. Kuva minusta on otettu elokuussa 2015 ja kuvassa olevat rattaat ovat Easywalker Minit, vanhempi malli ilmakumeilla, yksi lemppareistani! 😃 )


Ompeluun ja vaunujen tuunaukseen liittyvän vanhemman blogini löydät täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti